Klubet Mjedisore ne Qarkun e Korces

Klubet Mjedisore ne Qarkun e Korces

Sot,ne kuadrin e projektit "Praktika Inovative per Mbrojtjen e Mjedisit" zbatuar nga Organizata per Menaxhimin e Destinacionit - DMO u bë prezantimi i punes se bere nga Eko Klubi i shkolles "Pandeli Cale" dhe Eko Klubi "Dashamirësit e Mjedisit" i shkolles "Sotir Gurra" te qytetit te Korçës. Pjese nga prezantimi i punes gjeni ne fotot bashkengjitur:

back